زانکو
زانکو
frp چیست , قفل frp , قفل frp چیست

frp چیست ؟ همه چیزی درباره Frp

frp چیست ؟ همه چیزی درباره Frp

در این بخش از مقالات آموزش تعمیرات نرم افزار موبایل زانکو اولین آموزشگاه تخصصی تعمیرات نرم افزار موبایل قصد داریم به معرفی frp برای شما عزیزان بپردازیم.

در صورتی که گوشی شما گم شود و یا به سرقت برود می توانید از روش FRP برای حفاظت از داده ها استفاده کنید. بنابراین لازم است قبل از فروش گوشی همراهتان نیز همه داده ها را پاک کنید.

قفل FRP به عنوان یک روش امنیتی  تلقی می شود که به شما اطمینان میدهد حتی در صورتی که گوشی خود را گم کنید یا به سرقت برود باز هم کسی نمی تواند گوشی شما را پاک و یا ریست فکتوری کند. در واقع روش FRP به عنوان روشی استاندارد برای اندروید vanilla  به کار میرود و در ابتدا نیز کار خود را با اندروید Lollipop آغاز کرد. البته بسیاری از کمپانی های تولید کننده گوشی های همراه از این روش در گوشی های خود استفاده کرده اند.

این روش باعث شده تا سارقان نیز نتوانند به راحتی از گوشی سرقت شده استفاده  نند به همین دلیل مورد توجه و استقبال بسیاری از کمپانی های تولید کننده گوشی همراه قرار گرفت.


بیشتر بخوانید : انواع هارد گوشی موبایل – کلیک کنید


نحوه عملکرد FRP

فروختن گوشی بدون ریست فکتوری کردن آن، بسیار دشوار است. برای اینکه بتوانید گوشی را ریست فکتوی کنید باید ابتدا وارد اکانت مالک گوشی شوید. به این ترتیب نیاز به ورود به اکانت مالک گوشی وجود دارد و حتی امکان ریست فکتوری کردن گوشی هم وجود ندارد.

بنابراین برای آنکه بتوانید قبل از ریست فکتوری گوشی نیز از آن استفاده کنید و یا یک اکانت جدید ایجاد کنید باید ابتدا جزئیات ورود به اکانت مالک گوشی را بدانید.

frp چیست , قفل frp , قفل frp چیست

 

اما در اینجا ابتدا باید یک نکته مهم را به یاد داشته باشید: اگر پسورد گوگل اکانت را تغییر دهید و یا آن را ریست کنید نمی توانید از آن برای پاک کرن اطلاعات گوشی استفاده کنید که به مدت 72 ساعت مورد استفاده قرار گرفته است.

غیر فعال کردن frp به روش درست

غیر فعال کردن FRP، بسیار ساده است. در بسیاری از گوشی ها، زمانی که دیتا را از طریق تنظیمات گوشی ، ریست می کنید ، FRP نیز غیر فعال می شود.

اگر گوشی شما دارای یک لایه اضافی ریست محافظت از کمپانی سازنده گوشی است یا به اپلیکیشن  find my phone مجهز است ابتدا باید آن را به صورت دستی غیر فعال کنید.

  • اگر مدل گوشی شما، قدیمی است شاید لازم  باشد اکانتی که به صورت دستی وارد آن شده اید را پاک کنید.
  • به این ترتیب در ابتدا لازم است که تنظیمات دستگاه را باز کنید و هر گونه تکنیک امنیتی به کار رفته برای لاک اسکرین را حذف کنید. البته ممکن است همه گوشی ها به این مرحله نیاز نداشته باشند اما برخی از مدل ها به این مرحله نیاز دارند.
  • وقتی این مرحله را طی کردید باید همه گوگل اکانت ها را از تبلت یا گوشی حذف کنید. به این ترتیب ابتدا وارد قسمت تنظیمات شده و اکانت ها را انتخاب کرده و حذف کنید. اکانت ها در داخل سه نقطه ای قرار دارند که در گوشه بالای صفحه قرار گرفته است.
  • وقتی مطمئن شدید گوگل اکانت ها پاک شده اند می تونید وارد قسمت تنظیمات گشی یا تبلت شده و آن را ریست فکتوری کنید.

در گوشی های جدیدتر معمولا ریست فکتوری از طریق منوی تنظیمات، مشکلی ایجاد نمی کند و به صورت خودکار، اکانت ها را حذف کرده و FRP را نیز آزاد میکند ، برای اینکه اطمینان پیدا کنید ریست پروتکشن حذف شده و می توانید گوشی را بفروشید ، فقط کافیست پس از ریست شدن دستگاه، وارد گوگل اکانت شوید. اگر دستگاه، یوزرنیم و پسورد قبلی را درخواست کرد پس FRP همچنان بر سر جای خود باقی مانده و در غیر این صورت، دستگاه شما فاقد FRP است.


بیشتر بخوانید : باکس موبایل چیست – کلیک کنید


اگر هم فراموش کرده اید FRP را غیر فعال کنید سپس تحویل مالک جدید دهید، باید به او کمک کنید تا FRP را غیر فعال کند. به این معنا که اجازه دسترسی به گوگل اکانت را به او بدهید. وقتی مالک جدید، پسورد گوگل اکانت شما را دریافت کرد می تواند پروسه غیرفعال کردن FRP را ادامه دهد. اگر در دستگاه جدید خود هم از همین پسورد استفاده کرده اید فوری آن را تغییر دهید.

به خاطر داشته باشید که گوگل اکانت را تا 72 ساعت بعد از استفاده از دستگاه، حذف نکنید زیرا این امر ممکن است منجر به قفل شدن دستگاه شود.

 

 

ویدیو توضیحات مدرس دوره نرم افزار تخصصی زانکو در مورد FRP

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *