زانکو

آموزش تعمیرات ماینر - زانکو

تومان

تومان

آموزش تعمیرات ماینر

در دوره تعمیرات ماینر زانکو چه مباحثی آموزش داده می شود ؟

دردوره آموزشی تعمیرات ماینر آموزشگاه زانکو به از چهار بخش اصلی تشکیل می شود که به شرح زیر است :
  1. آموزش الکترونیک کاربردی ویژه دستگاه ماینر
  2. آموزش تعمیرات پاور ماینر
  3. آموزش تعمیرات کنترل برد ماینر
  4. آموزش تعمیرات هشبرد ماینر
آموزشگاه تعمیرات زانکو با تکیه بر مدرسینی با سابقه ، کاربلد و حرفه ای در زمینه تعمیرات ماینر اقدام به برگزاری دوره آموزش تعمیرات هشبرد ، پاور و کنترل برد ماینر به صورت تخصصی و حرفه ای می نماید.

ماینر چیست؟

برای استخراج ارز های دیجیتال باید از یک سخت افزار به نام دستگاه ماینر یا asic استفاده  کنید. ماینر (Miner) در زبان انگلیسی به نام شخصی است که سنگ ها یا مصالح قیمتی را از معدن (Mine) استخراج می کند. به فرایند استخراج هم Mining یا ماینینگ گفته می شود. کار دستگاه ماینر تامین توان پردازش شبکه جهت استخراج ارز از شبکه بلاک چین است.

انواع دستگاه ماینر

ماینر ها بر اساس ساختار به چهار دسته تقسیم می شوند:

1. CPU (پردازنده مرکزی)

در گذشته کاربران می توانستند با استفاده از توان پردازشی CPU کامپیوتر شخصی به استخراج ارز دیجیتال بپردازند. اما بیش از 2 سال طول نکشید که این کار با گسترش شبکه بلاک چین و افزایش سختی شبکه، دیگر امکان پذیر نبود.این روز ها هنوز ارز هایی وجود دارند که با سی پی یو قابل استخراج هستند اما به علت بازده پایین، کمتر کسی از سی پی یو برای ماینینگ ارز دیجیتال استفاده می کند.

2. GPU (پردازنده گرافیکی)

قدرت پردازش پردازنده گرافیکی یا کارت گرافیک برای استخراج ارز دیجیتال بیشتر از قدرت سی پی یو است. امروزه استفاده از ریگ ماینینگ برای استخراج ارز یکی از متداول ترین و پرطرفدار ترین روش ها برای استخراج ارز با کارت گرافیک است.

3. FPGA (مدار مجتمع دیجیتال برنامه‌پذیر)

در دستگاه های ماینر FPGA امکان شخصی سازی بالا است و شما می توانید ترشه ها را بر اساس نیاز و هدفی که دارید انتخاب و برنامه ریزی کنید. ماینر های FPGA نسبت به کارت گرافیک و سی پی یو مصرف برق کمتر و قدرت بیشتری دارند. با این وجود زمانی که دستگاه های ماینر قوی تر وارد بازار شدند، این نوع ماینر ها نیز محبوبیت خود را از دست دادند و امروزه عملا قدرت لازم برای استخراج ارز هایی مثل بیت کوین را ندارند.

4. ASIC (مدار مجتمع با کاربرد خاص)

ماینر های ای سیک جدیدترین نسل ماینر ها که محبوب ترین و پرکاربرد ترین ماینر ها در دنیای امروزه نیز به حساب می آیند، نسبت به انواع قبلی ماینر قدرت هش بیشتر، مصرف برق کمتر و توان محاسباتی بالاتری دارند.

انواع ماینر بر اساس تولیدکننده

در ادامه بهترین تولید کنندگان دستگاه های ماینر Asic را معرفی می کنیم:
  1. ماینر بیت مین (Bit Main) انت ماینر
  2. ماینر میکرو بی تی (Micro BT)
  3. ماینر ای بنگ (Ebang)
  4. ماینر کنان (Canaan)
  5. ماینر اینوسیلیکون (Innosilicon)
  6. ماینر واتس ماینر (Whatsminer)
  7. ماینر هالونگ ماینینگ

بازار کار تعمیرات ماینر در ایران چگونه است ؟

شیوع ویروس کرونا و در پی آن ریزش بازارهای مالی از جمله بورس بین المللی و همچنین رمزارزها، این فرصت استثنایی را فراهم کرده است تا کسانی که از سرمایه گذاری در بازار رمزارزها جا مانده بودند بتوانند به قافله ی تجارت آنلاین بیت کوین بپیوندند. مطمئنا همانند دفعات قبل بسیاری از افراد پس از افزایش قیمت ها حسرت سرمایه گذاری در این بازار را می خورند پس بهتر است قبل از دیر شدن وارد بازار شوید تا شما هم سرمایه گذاری ای مطمئن را با استخراج ابری بیت کوین به جای تریدینگ بیت کوین تجربه کنید.بازار کار تعمیرات ماینر در ایران به دلیل رشد تکنولوزی و رایج شدن پول های مجازی در دنیا و ایران و هم چنین افزایش تعداد دستگاه های ماینر در ایران نیز افزایش پیدا کرد.به 2 دلیل :
  • 1) ارزان بودن برق ایران نسبت به کشور های همسایه وبالا رفتن شدید قیمت دلار دستگاه های ماینر زیاد شده است .
  • 2) نوسان برق و هوای گرم داخل کشور باعث می شود میزان خرابی در دستگاه های ماینر افزایش یابد. چون متخصصین تعمیرات ماینر در کشور زیاد نیستند، تعمیرات ماینر رونق بالایی دارد و این تعمیرکاران به اندازه تعمیرکاران لوازم خانگی و حتی موبایل دستمزد دریافت می کنند. افرادی که به تازگی قصد دارند کار تعمیرات ماینر را آغاز کنند، می توانند با یک مبلغ بسیار اندک در شبکه های اجتماعی و پلتفرم هایی مثل دیوار تبلیغ کنند و از این طریق در ماه های اول خدود 5 میلیون و سپس تا 25 میلیون تومان درآمد کسب کنند.

اموزش مجازی تعمیرات ماینر

آموزشگاه زانکو در راستای کاهش هزینه های هنرجویان دوره تعمیرات ماینر اقدام به ارائه آموزش مجازی تعمیرات ماینر می نماید. به این صورت که پک ویدیویی این دوره شامل DVD های آموزشی دوره که در شهریور سال 1399 با کیفیت 1080 ضبط شده و هم چنین در دی ماه و بهمن ماه 1399 به روز رسانی شده اند به فروش می رسند.مدت زمان آموزش غیرحضوری تعمیرات ماینر زانکو مجموعا 10 ساعت همراه با پشتیبانی فنی مدرس است. شما میتوانید در صورت داشتن هرگونه سوالی از مدرس دوره اقدام به رفع اشکال نمایید، هم چنین 1 جلسه به صورت رایگان امکان رفع اشکال حضوری برای این دوره در نظر گرفته شده تا هنرجویان عزیز بتوانند هر چه بهتر به یادگیری این دوره بپردازند.

هش برد ماینر چیست؟

هش برد یکی از قطعات اصلی ماینر و در واقع قلب ماینر است است که با بخش پردازش دستگاه ارتباط دارد. وظیفه هشبرد ماینر انجام پردازش های سنگین بوده و معمولا از بقیه قطعات ماینر گران تر است و استهلاک بیشتری هم دارد. هشبرد با برد اصلی تفاوت دارد. چیپست های پردازشگر روی هش برد نصب میشوند و خرابی این چیپست ها، یا به اتمام رسیدن عمر آن ها از جمله دلایل شایع خرابی هش برد ماینر است.

پاور ماینر چیست؟

منبع تغذیه یا Power Supply Unit دستگاهی است که برق مورد نیاز سخت افزار ماینر را تامین می کند. منبع تغذیه جریان ورودی که از نوع متناوب یا AC است را به جریان مستقیم یا همان DC که خروجی مناسب برای قطعات ماینر است تبدیل می کند. به بیان ساده تر منبع تغذیه یا پاور ماینر، انرژی را از برق شهری گرفته و تبدیل به جریانی می کند که برای ماینر مناسب است.

کنترل برد ماینر چیست؟

آموزش تعمیر کنترل برد ماینردر ماینر سه بخش اصلی به کار رفته: هش برد، کنترل برد و فن. در این مقاله بیشتر از همه روی معرفی و تعمیر کنترل برد تمرکز میکنیم اما به فن نیز اشاراتی خواهیم کرد.آموزش مهندسی معکوس بردهای الکترونیکیکنترل برد ماینر وظیفه هدایت کل سیستم را بر عهده دارد و بین هش برد ها هماهنگی ایجاد میکند. کنترل برد مغز یا قلب ماینر محسوب میشود و به ماینر دستور میدهد که در هر لحظه چه کارهایی انجام دهد. در صورت خرابی کنترل برد، دستگاه ماینر عملا غیرقابل استفاده میشود اما اکثر مشکلات کنترل برد قابل تعمیر هستند.توجه داشته باشید که پیش نیاز اصلی شرکت در هر دوره تعمیراتی آشنایی اصولی و کامل با الکترونیک کاربردی است. پیشنهاد آموزشگاه زانکو به کلیه هنرجویان دوره های تعمیراتی این است که با پکیج آموزش الکترونیک کاربردی زانکو شروع کنید و بعد در دوره شرکت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر روی کلمه « آموزش جامع الکترونیک کاربردی » کلیک کنید.

تفاوت ماینر و کارت گرافیک

یکی از سوالات رایجی که برای علاقمندان به استخراج ارز پیش می آید این است که ماینینگ با ماینر بهتر است یا کارت گرافیک؟ماینر دستگاهی است که به صورت اختصاصی برای استخراج ارز طراحی و ساخته شده است. تا به اینجا درباره اجزاء سازنده ماینر بحث کردیم. ماینینگ با کارت گرافیک سابقه بیشتری دارد و در ایران طرفداران بیشتری را به خود جذب می کند.درست است که قیمت ماینر پایین تر است و قدرت استخراج ارز آن بالاتر است اما به این علت که خرید و فروش آن در ایران دشوار است و تعمیرات آن به علت نبود قطعات جانبی مورد نیاز بسیار دشوار است، بیشتر افراد ترجیح می دهند از کارت گرافیک استفاده کنند.استخراج ارز با کارت گرافیک یا همان ریگ ماینینگ مزایای خاص خودش را دارد از جمله این که شما می توانید ارز های مختلف را با آن استخراج کنید. برای مثال ماینینگ اتریوم در حال حاضر عمدتا با ریگ ماینینگ انجام می شود.تعمیرات و تعویض قطعات ریگ ماینینگ در ایران راحت تر است و حتی می توانید قطعات آن را به صورت دست دوم بفروشید. حرارت و سر و صدای ریگ ماینینگ نیز نسبت به ماینر کمتر است و برق کمتری مصرف می کند.
البته به طور کلی انتخاب بین ماینر و ریگ ماینینگ بستگی به بودجه و نیازهای هر فرد دارد اما ریگ ماینینگ در حال حاضر با توجه به شرایط کنونی ایران انتخاب کاربردی تری است.

تجهیزات مورد نیاز برای تعمیرات دستگاه ماینر چیست ؟

  • تجهیزات تعمیرات ماینر
  • هیتر
  • هویه
  • منبع تغذیه
  • سی ولت 5 امپر
  • قلع کش
  • سیم قلع
  • پنس
  • سیم ویک
  • لامپ تست

وسایل عمومی دوره ماینر

  • برای روشن کردن دستگاه مودم برای تعمیرات هشتبرد دستگاه تستسر و بی جی ای و سشوار صنعتی تعمیرات کنترل برد پروگرامر با ادابتور برای تعمیرات پاور هیتر و هویه و لامپ تست و…
  • شابلون برای کنترل برد و هشتبرد کابل لن و برق قوی برای روشن کردن دستگاه

سرمایه اولیه راه اندازی تعمیرات ماینر چقدر است؟

این روزها حال و احوال فعالان اقتصادی کشور چندان خوب نیست؛ صنعتگران و تولیدکنندگان از کمبود یا گرانی مواد اولیه شکایت دارند و بازرگانان از نوسانات قیمت ارز و دردسرهای معامله با کشورهای دیگر گله می‌کنند، اما یک گروه از سرمایه‌گذاران هنوز شرایط خوبی دارند و به نظر می‌رسد نه‌تنها تحریم‌های اقتصادی اثر زیادی بر کسب‌وکارشان نداشته است بلکه گران شدن قیمت ارز هم برایشان سودآور بوده است!استخراج بیت‌کوین نوعی سرمایه‌گذاری است که درآمد ارزی مشخص و قابل‌محاسبه‌ای را برای سرمایه‌گذار فراهم می‌کند؛ میزان این درآمد به عوامل مختلفی بستگی دارد. یکی از حوزه‌های اصلی فعالیت شرکت همراستا راه‌اندازی فارم است. برای اینکه در مورد میزان سرمایه لازم و سود راه‌اندازی فارم استخراج بیت‌کوین، مطلع شویم با موسی فرنوش، سرپرست راه‌اندازی فارم این شرکت گفت‌وگویی انجام دادیم که در ادامه آورده می‌شود.

آموزش عیب یابی و تعمیر پاور ماینر

پاور یا منبع تغذیه (PSU) یکی از بخش های مهم در ماینر است. در این مقاله از سری مقالات رایگان آموزشگاه تعمیرات ماینر زانکو، به بررسی این که پاور ماینر چیست و چه کاربردی دارد می پردازیم. به طور کلی می توان دستگاه ماینر را به سه بخش عمده هش برد ماینر، کنترل برد ماینر و پاور ماینر تقسیم کرد که در ایمن مقاله قصد داریم درباره پاور ماینر بحث کنیم.
دوره آموزشی مرتبط : آموزش تعمیرات پاور ماینر زانکو – اطلاعات تکمیلی کلیک کنید

پاور ماینر چیست؟

منبع تغذیه یا Power Supply Unit دستگاهی است که برق مورد نیاز سخت افزار ماینر را تامین می کند. منبع تغذیه جریان ورودی که از نوع متناوب یا AC است را به جریان مستقیم یا همان DC که خروجی مناسب برای قطعات ماینر است تبدیل می کند. به بیان ساده تر منبع تغذیه یا پاور ماینر، انرژی را از برق شهری گرفته و تبدیل به جریانی می کند که برای ماینر مناسب است.

علل خرابی پاور ماینر

از آنجایی که پاور ماینر دائما روشن است و با نوسانات برق سر و کار دارد، نسبت به سایر قطعات زودتر خراب می شود. یکی از اصلی ترین دلایل خرابی پاور همین نوسانات برقی و داغ کردن منبع تغذیه است. بنابراین برای جلوگیری از خرابی پاور ماینر از فن و تجهیزات خنک کننده استفاده می شود تا گرمای دستگاه به بیرون انتقال داده شود و به پاور و سایر اجزا آسیبی وارد نشود.

نشانه های خرابی پاور ماینر

همانطور که اشاره کردیم پاور ماینر یکی از قطعات سخت افزاری ماینر است که خرابی آن زیاد است. با وجودی که برای دستگاه های ماینر از پاور قوی استفاده می شود باز هم میزان خرابی در آن ها بالا است چرا که از یک سو با نوسانات برق زیادی مواجه هستند و از سوی دیگر چون دستگاه ماینر دائما روشن است، شبانه روز در حال کار هستند بنابراین زودتر از سایر قطعات خراب می شوند. دانستن نشانه های خرابی پاور ماینر و روش تشخیص خرابی پاور ماینر می تواند به شما کمک کند مشکل ماینر را راحت تر تشخیص دهید و در هزینه ها صرفه جویی کنید.اگر دستگاه ماینر دچار مشکلات زیر شده باشد احتمالا مشکل از پاور یا منبع تغذیه است:
  1. ماینر روشن نمی شود
  2. ماینر دائما روشن و خاموش می شود
  3. وقتی ماینر را روشن می کنید چند دقیقه بعد خود به خود خاموش می شود
در صورت مشاهده نشانه های بالا باید به خرابی پاور مشکوک شوید

تشخیص خرابی پاور ماینر

در صورتی که به خرابی ماینر مشکوک هستید می توانید از طریق این روش آن را تست کنید و ببینید آیا واقعا خراب است یا نه. برای اطمینان از خرابی پاور ماینر مراحل زیر را طی کنید:

1. ولتاژ ماینر را چک کنید

برای این که ماینر روشن شود باید ولتاژ شروع آن تامین شود یعنی ماینر باید بتواند این میزان ولتاژ را از پریز بگیرد. ممکن است ولتاژ شروع دستگاه ماینر بیشتر از ولتاژ پریز برق بعضی کشور ها و مناطق باشد بنابراین پله اول در تشخیص خرابی پاور ماینر این است که ببینیم آیا برق مصرفی ما به ولتاژ شروع دستگاه ماینر می رسد یا نه و اگر نمی رسد چرا.

2. پاور ماینر را تست کنید

یکی از روش های تست پاور ماینر این است که آن را به یک ماینر دیگر وصل کنید و ببینید که کار می کند یا نه. اگر پاور با هیچ ماینر دیگری کار نمی کند یعنی پاور شما خراب است. اما اگر پاور را به یک ماینر دیگر وصل کردید و ماینر بدون هیچ مشکلی روشن شد و کار کرد یعنی پاور شما سالم است و باید به مشکل سایر قطعات ماینر از جمله کنترل برد شک کنید.

3. از مولتی متر کمک بگیرید

بعد از این که کابل برق را به طور صحیح به پاور ماینر متصل کردید، مولتی متر را روی حالت DC بگذارید و ولتاژ منبع را اندازه گیری کنید.

برای اندازه گیری ولتاژ پاور با مولتی متر:

  • پروب قرمز یا سیاه را به کانکتور زرد و سیاه وصل کنید
  • پروب قرمز یا سیاه را به ترمینال های مثبت و منفی PSU وصل کنید.