زانکو

روش تشخیص ویروسی شدن گوشی

وبلاگ

۲۳ آبان ۱۳۹۹ 72 بازدید
زانکو
روش تشخیص ویروسی شدن گوشی , روش تشخیص ویروسی شدن گوشی , حذف ویروس از گوشی , نشانه های ویروسی شدن گوشی , برنامه حذف ویروس از گوشی سامسونگ , از کجا بفهمیم گوشی ویروس دارد؟ , ویروس گوشی سامسونگ , حذف ویروس از گوشی هواوی , چگونه از شر ویروس گوشی خلاص شویم , دلایل ویروسی شدن گوشی , ویروسی شدن گوشی از طریق سایت , ویروسی شدن گوشی از طریق سایت , چگونه ویروس گوشی را پاک کنیم ,بهترین راه برای حذف ویروس از سیستم عامل اندروید

روش تشخیص ویروسی شدن گوشی

روش تشخیص ویروسی شدن گوشی

در این بخش از آموزشهای رایگان آموزش نرم افزار موبایل آموزشگاه زانکو در خدمت شما عزیزان هستیم با روش تشخیص ویروسی شدن گوشی رابرای شما همراهان عزیز زانکو رائه دهیم. امیدوارم این مطلب برای شما عزیزان مفید واقع شود.

در صورت داشتن هر گونه سوالی در این زمینه در بخش نظرات سوالات خود را برای ما بنویسید تا نحوه برطرف کردن مشکل شما را در بخش نظرات به شما ارائه کنیم.

آیا گوشی ها می توانند ویروسی شوند ؟

بله ، تقریباً به همان روشی که کامپیوتر ها با کدی که از طریق برنامه ها ، ایمیل یا حتی پیام های متنی ارسال می شود ، ویروسی می شوند گوشی موبایل هم به همین شکل ویروسی خواهد شد. از نظر فنی ، کامپیوتر زمانی ویروسی می شود که کد آلوده پس از آلوده کردن کامل دستگاه از خود نسخه های زیادی برای پر کردن حافظه کپی می کند و سپس با از بین بردن اطلاعات شما بر روی سیستم ، سعی می کند خود را به دستگاه دیگری برای ویروسی کردن برساند. بنابراین ،تلفن های هوشمند نیز می توانند ویروسی شوند ، اما در اکثر موارد نادر می باشد.

دلایل ویروسی شدن گوشی

از اصلی ترین دلایل ویروسی شدن گوشی میتوان به :

  • نصب نرم افزار از منابع نامعلوم ( مانند دانلود از وبسایت ها نامعتبر / دانلود از لینک هایی که از طریق اس ام اس یا ایمیل برای ما ارسال می شوند)
  • عدم دانلود نرم افزار از مارکت های معتبری مثل گوگل پلی و بازار و…. چرا که نرم افزارهای موجود در این محیط ها با توجه به بررسی کارشناسی بسیار امن هستند.

نشانه های ویروسی شدن گوشی

8 نشانه ای اصلی که باعث می شود ما به این نتیجه برسیم که گوشی ما ویروسی است به شرح زیر است :

  1. استفاده بیش از حد از داده ها : یک گوشی ویروسی شده ممکن است باعث فعالیت برنامه ها در پس زمینه شود ، که قابل شناسایی نیست و این ممکن است به طور قابل توجهی مصرف داده های تلفن همراه را افزایش دهد.

  2. پرداخت های جعلی : رخی از تروجان ها ممکن است با خریدهای درون برنامه ای و هزینه ارسال پیامک به حساب های کاربری سم کارت شما که هکرها می توانند از آن استفاده کنند  ، میزان قبض تلفن شما را افزایش دهند.

  3. عملکرد نادرست برنامه و حتی خرابی : اگر نرم افزار موجود در تلفن شما ویروسی شوند ، می تواند باعث خراب شدن و عملکرد بسیار بد نرم افزار ها مانند کند شدن یا هنگ کردن نرم افزار  شوند. دلایل زیادی برای ویروسی شدن برنامه ها وجود دارد ، بنابراین دوبار بررسی کنید که فضای ذخیره سازی تلفن همراه شما پر نشده باشد ،  و بررسی کنید که تعداد زیادی نرم افزار روی تلفن همراه شما نصب نشده باشد.
  4. پنجره های باز شونده ( یا اعلاناتی که شما از باز شدن آن ها بی خبرید ) : در حالی که برخی از پنجره های بازشونده عملکرد طبیعی تبلیغات هنگام مرور وب است ، اما اگر مرورگر شما بسته باشد و شما با آن کاری انجام نداده باشید و با افزایش پاپ آپ های غیر طبیعی ممکن است از تبلیغات مخرب استفاده از بد افزار که هدف آن دزدی اطلاعات شما باشد .
  5. کاهش زمان عمر باتری : اگر هنگام استفاده معمولی از تلفن و باترب آن ( بسته به نوع کاری که از گوشیتون میخواید ) ، ویروسی مانند بدافزارها در پس زمینه سیستم عامل اندروید اجرا شود ، ممکن است با افزایش استفاده از RAM پردازشی تلفن همراه خود ، باتری تلفن همراه شما را به طور عجیب و غیر  قابل طبیعی خالی میکند .
  6. برنامه های ناشناس و غیرقابل شناسایی : وقتی برنامه هایی را می بینید که به طرز مرموزی و عجیب و غیر دلخواهی دانلود و بر روی تلفن همراه شما نصب شده اند ، ممکن است یک نوع مخرب بدافزار باشد. اسب های تروا همچنین می توانند خود را به کاربردهای قانونی (مانند پرداخت آنلاین متصل کرده و آسیب بیشتری ببینند.
  7. داغ بودن بیش از حد و غیر طبیعی گوشی : بدافزار می تواند RAM و CPU گوشی شمار را به سرعت مصرف کند که این امر می تواند باعث گرم شدن بیش از حد و غیر طبیعی تلفن همراه شما شود. گرچه ممکن است گاهی اوقات گرم شدن بیش از حد تلفن شما طبیعی باشد (به دلایل مختلف از جمله قرار داشتن بر روی جسمی گرم و.. ) ، اما این مشکل مزمن همچنین می تواند نشانه وجود ویروس های خطرناک در گوشی موبایل شما باشد.
  8. متن ها ناخواسته : نوع متداول بدافزاری که در تلفن همراه یافت می شود ، داده های حساس را جمع آوری می کند و سعی می کند با ارسال متن هایی با پیوندها و پیوست های خطرناک ، مخاطبین شما را نیز آلوده کند پس بسیار مراقب این گزینه باشید.

چگونه ویروس گوشی را پاک کنیم ؟

چگونه از شر ویروس گوشی خلاص شویم برای همیشه ؟

در حالی که سیستم عامل آیفون ( ios ) ایمنی بیشتری دارد با توجه به سیاست های نرم افزاری شرکت اپل ، ویروس ها هنوز هم می توانند این نوع بسیار امن از تلفن های همراه را نیز آلوده کنند.

آموزش پاک کردن ویروس از ایفون

برای پاک کردن ویروس از ایفون با پاک کردن تاریخچه داده خود شروع کنید. اگر مشکل همچنان ادامه داشت و گوشی آیفون شما ویروسی بود ، از گوشی آیفون خود یک بکاپ بگیرید. اگر همچنان عملکرد مشکوکی را مشاهده می کنید ، گوشی آیفون خود را به تنظیمات کارخانه بازنشانی کنید. با این کار داده های موجود و ویروس های گوشی پاک می شود.

آموزش تصویری پاک کردن ویروس از گوشی آیفون

مرحله اول : داده ها و سابقه مروگرر خود را پاک کنید. تنظیمات را انتخاب کنید ، مرورگر اصلی خود را انتخاب کنید ، روی پاک کردن تاریخچه و داده های وب سایت ضربه بزنید

روش تشخیص ویروسی شدن گوشی , حذف ویروس از گوشی , نشانه های ویروسی شدن گوشی , برنامه حذف ویروس از گوشی سامسونگ , از کجا بفهمیم گوشی ویروس دارد؟ , ویروس گوشی سامسونگ , حذف ویروس از گوشی هواوی , چگونه از شر ویروس گوشی خلاص شویم , دلایل ویروسی شدن گوشی , ویروسی شدن گوشی از طریق سایت , ویروسی شدن گوشی از طریق سایت , چگونه ویروس گوشی را پاک کنیم ,بهترین راه برای حذف ویروس از سیستم عامل اندروید

مرحله 2 : تلفن خود را به نسخه پشتیبان بازگردانید. تنظیمات ، سپس Apple ID را انتخاب کنید و iCloud را انتخاب کنید. مدیریت ذخیره سازی و سپس پشتیبان گیری را انتخاب کنید. آخرین نسخه پشتیبان را انتخاب کرده و دستگاه را بازیابی کنید.

مرحله 3 : بازنشانی گوشی آیفون به تنظیمات کارخانه . این باید آخرین چاره ی باشد که برای حل مشکل دارید . تنظیمات گوشی آیفون خود را باز کنید ، سپس گزینه عمومی (Genral) را انتخاب کنید. از آنجا تنظیم مجدد (reset) را پیدا کرده و کلیک کنید ، و پاک کردن همه محتوا و تنظیمات (erase all content and settings) را انتخاب کنید. تلفن شما در مدت زمان کوتاهی به تنظیمات کارخانه خود بازنشانی می شود.

آموزش پاک کردن ویروس گوشی اندروید

به دلیل منبع باز بودن کدهای ، دستگاه های Android این تلفن ها به ویژه در برابر حملات بدافزار آسیب پذیر هستند. نرم افزار آنتی ویروس برای محافظت از اندروید در برابر ویروس ها مطمئن ترین روش ایمن سازی گوشی اندروید است. برای حذف ویروس از گوشی اندروید :

  • ابتدا دستگاه را در حالت safe mode راه اندازی مجدد کنید .
  • سپس تنظیمات گوشی اندروید خود را باز کنید و برنامه های که اخیراً نصب شده را بازبینی کنید تا هرگونه فعالیت مشکوکی را بتوانید تشخصی و مورد هدف قرار دهید. هرگونه نرم افزار مشکوک را حذف نصب کنید و Google Play Play Protect را فعال کنید. دستگاه خود را به صورت دوره ای از نظر تهدید ویروس ها ، بد افزارها و… اسکن کرده و در صورت لزوم آنها را مدیریت کنید.

آموزش تصویری پاک کردن ویروس گوشی اندروید

  • مرحله 1 : حافظه پنهان یا کش گوشی خود را پاک کنید. برنامه ها و اعلان ها را انتخاب کنید ، سپس chrome را پیدا کنید. به قسمت ذخیره سازی آن بروید و پاک کردن حافظه پنهان را انتخاب کنید همانند توصیر زیر :

 

 

مرحله 2 : دستگاه را در حالت ایمن safe mode راه اندازی کنید. دکمه روشن / خاموش را فشار دهید و نگه دارید. وقتی کادر گفتگو ظاهر شد ، راه اندازی مجدد در حالت امن یا safe mode را انتخاب کنید.

مرحله 3 : برنامه مشکوک را پیدا کنید. تنظیمات گوشی را باز کنید. برنامه ها (نرم افزارها)  را انتخاب کنید. برای یافتن هرگونه بارگیری مشکوک ، به صورت دستی برنامه های نصب شده را بازبینی کنید. پس از شناسایی ، اطلاعات برنامه را باز کرده و آن را حذف نصب کنید.

مرحله 4 : play protection را در گوشی خود فعال کنید. در حالی که آنتی ویروس ایمن ترین راه برای محافظت از اندروید در برابر بدافزار است ، Play Protect یک نرم افزار داخلی است که می تواند به عنوان یک اقدام حفاظتی ثانویه مفید باشد. برای فعال کردن ، برنامه play store را انتخاب کنید. گوگل پلی یا فروشگاه گوگل را باز کنید و منو آن را در گوشه بالا سمت چپ باز کنید. سپس گزینه اسکن دستگاه خود را برای تهدیدهای امنیتی روشن کنید و خیالتان راحت که این نرم افزار که شرکت ارائه دهنده آن گوگل است خدمات خوبی را در اختیار شما قرار می دهد.

امیدوارم این مطلب برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد ، اگر سوالی در زمینه ویروسی شدن و حل مشکل آن داشتید در بخش نظرات حتما برای ما بنویسید و اینکه نظرتون رو خوشحال میشم در مورد این آموزش برای ما بنویسید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *