سئو مقرون به صرفه ترین و کاربردی ترین روش موفقیت آنلاین برای هر کسب و کاری است. در دنیای امروزی که اهمیت سئو روز به روز بیشتر می شود، به عنوان مدیر یک کسب و کار باید بدانید سئو چیست، چگونه به شما کمک می کند و چطور می توانید از سئو در کسب و کار خودتان استفاده کنید.
در این مقاله از سری مقالات رایگان آموزشگاه سئو زانکو، هر آنچه مدیران کسب و کار باید درباره سئو بدانند را با هم مرور می کنیم. تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا از این رقابت حیاتی و سرنوشت ساز عقب نمانید.
در این مقاله دو بخش کلی را مورد بررسی قرار می دهیم:
- سئو چیست؟ چه اهدافی دارد؟ و مزایای آن برای کسب و کار ها چیست؟
- چگونه یک تیم سئو حرفه ای استخدام کنیم؟ مدیران کسب و کار ها چه چیز هایی باید درباره فرایند سئو و استخدام سئو کار بدانند؟
بخش اول آشنایی با سئو
راه اندازی یک کسب و کار و مدیریت آن به هیچ وجه کار راحتی نیست و به تلاش زیادی نیاز دارد. به خصوص زمانی که به دنبال رشد کسب و کار خود باشیم. یک مدیر موفق، یک مدیر به روز است که پا به پای تغییر و تحولات بازار پیش می آید و حتی از آن پیشی می گیرد. با توجه به اینترنتی شدن اکثر کسب و کار ها و روند رو به رشد ورود هر چه بیشتر کسب و کار ها به دنیای دیجیتال، این که چطور کسب و کار خود را آنلاین کنیم و چطور در فضای آنلاین از رقبا پیشی بگیریم، به دغدغه بسیاری از مدیران کسب و کار تبدیل شده است.
در کنار روش های قدیمی تر بازاریابی مثل تبلیغات روی بیلبورد، پخش کردن تراکت، و حتی تبلیغ در رسانه های صوتی و تصویری مثل رادیو و تلویزیون، امروزه روش های جدیدتر و کارآمد تری برای بازاریابی به وجود آمده است که در بسیاری از موارد با هزینه کمتر شما را به نتایج بهتری می رساند.
دیجیتال مارکتینگ برای موفقیت هر کسب و کاری ضروری است. یکی از اولین و مهم ترین گام ها در فرایند دیجیتال مارکتینگ ساخت یک وبسایت قدرتمند است. درست است که روش هایی مثل ایمیل مارکتینگ یا سوشال مدیا مارکتینگ هم از جمله روش های کاربردی در دیجیتال مارکتینگ هستند اما داشتن وبسایت بنیادی ترین گام برای موفقیت آنلاین هر کسب و کاری است.
اهمیت سئو برای مدیران کسب و کار
ساخت و راه اندازی سایت گام مهمی است اما تازه اول راه است. شما نمی توانید یک سایت طراحی کنید و بعد منتظر بمانید و ببینید تا شاید یک نفر سایت شما را پیدا کند. رقابت بر سر بازدید و کلیک روز به روز بین سایت های مختلف داغ تر می شود. در میان این همه سایت و صفحه آنلاین، کسی که بتواند توجه مخاطب را جلب کند برنده است.
برای کسب موفقیت آنلاین باید کاری کنید که سایت شما دیده شود. اینجاست که سئو به کمک شما می آید.
اما سئو چیست و چرا برای موفقیت کسب و کار ها تا این اندازه مهم و حیاتی است؟ آیا واقعاً سئو می تواند به رشد کسب و کار شما کمک کند؟ در ادامه هر آنچه باید درباره سئو بدانید را با هم مرور خواهیم کرد.
سئو چیست؟
اگر بخواهیم یک تعریف یک خطی کوتاه از سئو ارائه دهیم باید بگوییم:
سئو SEO مخفف عبارت Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی برای موتور جستجو است.
اما این که سئو دقیقا چه کاری برای ما انجام می دهد هنوز جای سوال است. بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو با این هدف انجام می شود که موتور های جستجو مثل گوگل سایت شما را کشف کنند و در صفحه نتایج جستجو به شما رتبه بدهند.
زمانی که سایت شما در صفحه نتایج گوگل نمایش داده شود، احتمال این که کاربر روی آن کلیک کند و وارد سایت شما شود وجود دارد. این که رتبه شما در نتایج چند است تعیین کننده احتمال بازدید از سایت است. مثلا همه ما زمانی که عبارتی را در گوگل جستجو می کنیم، معمولا روی همان چند نتیجه اول کلیک می کنیم و بعید است که به سراغ سایتی برویم که در صفحه 3 و 4 گوگل است.
در میان سایت هایی که در صفحه اول نتایج سرچ گوگل نمایش داده می شوند نیز رقابت سنگینی بر سر کلیک گرفتن وجود دارد و در اغلب اوقات رتبه یک گوگل است که برنده می شود.
اما چرا ما به دنبال جذب بازدید کننده هستیم؟
هر چه افراد بیشتری از سایت شما بازدید کنند، احتمال این که از شما محصولی بخرند یا از خدمات شما استفاده کنند بیشتر می شود. رمز موفقیت در دنیای آنلاین، جذب هر چه بیشتر مخاطب است. کاری که شاید در نگاه اول ساده به نظر برسد اما به هیچ وجه راحت نیست.
چرا سئو برای مدیران کسب و کار ها ضروری است؟
تا اینجا با سئو و اهمیت آن آشنا شدیم ولی شاید این سوال برای شما هم پیش بیاید که چرا مدیران کسب و کار باید با سئو آشنا باشند و از آن استفاده کنند؟ چرا سئو را مثل سایر رشته ها به عهده متخصصین آن نسپاریم؟
پاسخ این است که قرار نیست همه مدیران کسب و کار خودشان سئو کار باشند. برعکس سئو یک حوزه تخصصی است که باید حتما به افرادی سپرده شود که دانش و مهارت و تجربه لازم را در آن کسب کرده اند. اما مدیران کسب و کار باید از سئو و اهمیت آن آگاه باشند.
سئو چگونه به رشد کسب و کار ها کمک می کند؟
تا اینجا یک توضیح ساده از سئو و کاری که انجام می دهد خدمت شما ارائه کردیم. اما نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که سئو بسیار گسترده است و نمی توان آن را در چند خط یا حتی چند پاراگراف خلاصه کرد. در ادامه 8 روش که سئو می تواند به رشد کسب و کار شما کمک کند را با هم بررسی می کنیم:
1. سئو ترافیک سایت شما را افزایش می دهد
راه اندازی یک کسب و کار تازه اصلا کار راحتی نیست. یکی از اولین اهداف هر کسب و کار نوپایی جذب مخاطب و مشتری است. اگر به تازگی برای کسب و کار خودتان سایت راه اندازی کرده اید یا یک کسب و کار کاملا آنلاین را شروع کردید، حتما اولین هدف شما این است که افراد زیادی از سایت شما بازدید کنند و شما را بشناسند.
سئو به شما کمک می کند به این هدف برسید. درست است که تبلیغات هم می تواند شما را به مشتریان بشناساند، اما نتیجه تبلیغات موقتی است. هیچکس منکر تاثیر تبلیغات نیست اما باید توجه داشته باشید که اعتماد مردم به تبلیغات کمتر از حالتی است که خودشان کسب و کار شما را پیدا کنند و شما را بشناسند.
از طرف دیگر برای تبلیغات هر بار باید هزینه زیادی پرداخت کنید، اما برای سئو یک بار هزینه می کنید و همیشه نتیجه می گیرید. سئو باعث می شود سایت شما بیشتر دیده شود و راحت تر توسط کاربر دیده شود.
2. سئو اعتماد مشتریان را جلب می کند
سئو به شما کمک می کند در حوزه فعالیت خودتان به یک مرجع معتبر تبدیل شوید. هر چه سایت شما در صفحه نتایج گوگل رتبه بالاتری بگیرد و بیشتر دیده شوید، اعتبار شما به عنوان یک برند افزایش می یابد.
البته باید توجه داشته باشید که این کار، کار یک شبه نیست و نیازمند تلاش و صبر زیادی است. زمانی که بتوانید برای بازدیدکنندگان سایتتان تجربه کاربری خوبی فراهم کنید، می توانید به مرور زمان اعتبار خوبی برای خودتان کسب کنید.
3. سئو به ارتقا تجربه کاربری کمک می کند
ارتقا رتبه وبسایت در کلمات کلیدی مختلف یکی از اصلی ترین تمرکز های سئو است اما همه ی سئو نیست. شما علاوه بر تاکید روی ارتقا رتبه سایت، باید به فراهم کردن یک تجربه کاربری فوق العاده برای بازدیدکنندگان وبسایتتان نیز اهمیت زیادی بدهید.
جهت یابی در سایت باید راحت باشد. به طور کلی کسی که وارد سایت شما می شود باید بتواند به راحتی و بدون هیچ خطایی با سایت شما کار کند و صفحات مورد نیازش را در کمترین زمان ممکن پیدا کند. جهت یابی آسان در سایت علاوه بر این که تجربه کاربری را ارتقا می دهد، برای موتور های جستجو نیز عامل مهمی در رتبه دادن به سایت به حساب می آید.
اگر سایت شما کند باشد، ظاهر جذابی نداشته باشد و جهت یابی در آن سخت باشد، نه موتور های جستجو به شما رتبه خوبی می دهند، نه کاربران به شما اعتماد می کنند.
4. سئو به ارتقا تعامل و نرخ تبدیل کمک می کند
اگر سایت شما رتبه های برتر را در صفحه نتایج سرچ گوگل کسب کند، افراد بیشتری روی آن کلیک می کنند و وارد سایت شما می شوند. وقتی مردم از سایت شما بازدید می کنند، شما این فرصت را پیدا می کنید که با آن ها تعامل ایجاد کنید و در نهایت بازدیدکننده را به مشتری تبدیل کنید.
داشتن یک لندینگ پیج برای تماس یا باکس چت باعث می شود کاربران راحت تر بتوانند با شما ارتباط برقرار کنند و به شما پیام دهند. این پیام ها شروع کننده گفتگو هایی هستند که می تواند به فروش بینجامد.
با اضافه کردن لینک شبکه های اجتماعی کسب و کارتان به سایت، کاربران تشویق می شوند که روی آن ها کلیک کنند و از صفحات شما در شبکه های اجتماعی مختلف بازدید کنند. با این کار، شما می توانید با مخاطبین سایت خود ارتباطی برقرار کنید که می تواند منجر به فروش شود.
5. سئو به افزایش مشتریان شما کمک می کند.
تقریبا 5.6 بیلیون نفر در سراسر جهان از سرچ گوگل برای پیدا کردن محصولات و خدمات استفاده می کنند. این ها افرادی هستند که از قبل قصد خرید یک محصول را دارند. اگر سایت شما برای کلمه کلیدی مرتبط بهینه شده باشد، شما در نتایج جستجوی شما ظاهر می شوید و می توانید توجه آن ها را جلب کنید تا محصول مورد نظرشان را از شما خریداری کنند.
6. سئو ارزش برند شما را بالا می برد
وقتی مردم به برند شما اعتماد می کنند، اعتبار شما بالا می رود. برندی که اعتبار بالایی داشته باشد ارزش بیشتری نیز خواهد داشت. هر چه ارزش برند شما بیشتر شود، فرصت های بیشتری برای جذب مشتری در بازار هدفتان پیدا خواهید کرد.
7. نتایجی که با سئو به دست می آورید بلند مدت هستند
بسیاری از مدیران کسب و کار بعد از شروع فرایند سئو آن را رها می کنند چون صبر و شکیبایی لازم را ندارند. سئو فرایند زمان بری است که یک شبه نتیجه نمی دهد. بسیاری از کسب و کار ها سئو را رها کرده و به دنبال روش های دیگر تبلیغات می روند.
درست است که سئو زمان بر است اما باید توجه داشته باشید که نتایج سئو بر خلاف سایر روش های تبلیغاتی بلند مدت هستند. در سایر استراتژی های بازاریابی شما سریعا نتیجه می گیرید اما سریعا نتیجه را از دست می دهید. سئو یک فرایند آهسته و پیوسته است. وقتی رشد کنید، رتبه هایی که کسب می کنید می توانند تا ماه ها و سال ها پایدار بمانند.
8. سئو مقرون به صرفه است
سئو بی هزینه نیست اما نسبت به بسیاری از روش های مارکتینگ، مقرون به صرفه تر است. در حقیقت سئو یکی از مقرون به صرفه ترین روش ها برای برند سازی است. در ابتدا باید سرمایه ای را صرف استخدام تیم سئو و پرداخت هزینه های مرتبط با آن کنید، اما در نهایت علاوه بر سرمایه اولیه، سود زیادی به سمت شما بر می گردد.
از طریق سئو، برند شما در زمان مناسب در مکان مناسب قرار می گیرد و توسط مخاطبین بیشتر و بیشتری دیده می شود. این باعث می شود که نرخ تبدیل (Conversion rate) شما افزایش یافته و بازگشت سرمایه داشته باشید.
بخش دوم ناگفته های همکاری با سئوکاران
تا اینجا دیدیم که سئو برای موفقیت هر کسب و کاری ضروری است و مدیران کسب و کار ها هر چه سریع تر سئو را وارد کار خود کنند، موفقیت های بیشتری کسب خواهند کرد.
با این حال مدیران کسب و کاری که می خواهند برای اولین بار سئو را وارد کار خود کنند و با متخصصین سئو همکاری کنند، نیاز دارند که تا حدی با این که سئوکاران دقیقا چه کار می کنند، هنگام همکاری با سئو کاران چه ملاک هایی را باید در نظر داشت، و همکاری با تیم سئو به چه شکل است آشنا شوند.
به همین دلیل در این بخش قصد داریم همکاری با سئو کاران را از دیدگاه مدیران کسب و کار ها مورد بررسی قرار دهیم.
سئو کاران دقیقا چه کار می کنند؟
سئو رشته ای گسترده و تخصصی است که هم کیفیت و هم کمیت در آن حائز اهمیت است. برای این که سایت شما ترافیک بگیرد و موتور های جستجو به شما رتبه بدهند، سایت شما باید از جنبه های مختلف بهینه شده باشد. به همین منظور متخصصین سئو از چند جنبه روی سایت شما کار می کنند:
- آنالیز کیوورد ها
- لینک سازی
- تولید محتوا
حالا ببینیم هر یک از این ها به چه معنا است:
آنالیز کلمه کلیدی در سئو
کلمه کلیدی یکی از بنیادی ترین فاکتور های سئو و تولید محتوا است. کلمه کلیدی اصلی یک متن کلمه یا عبارتی است که کل متن درباره آن نوشته می شود. این کلمه در طول متن بار ها تکرار می شود و به موتور های جستجو نشان می دهد که متن درباره چه موضوعی نوشته شده است. این کلمه همان چیزی است که کاربر در موتور جستجو سرچ می کند تا به سایت شما برسد.
مثلا کلمه کلیدی اصلی وبسایتی که در زمینه برگزاری دوره ها و کلاس های سئو فعالیت می کند، به احتمال زیاد کلمه “آموزش سئو” خواهد بود. برعکس، سایتی که در زمینه فروش انواع گوشی های هوشمند فعالیت می کند، روی کلمه کلیدی هایی مثل “خرید گوشی”، “خرید موبایل” یا “خرید اینترنتی موبایل” تمرکز خواهد داشت.
انتخاب کلمه کلیدی ها و استفاده از آن ها شاید در نگاه اول کار سختی به نظر نرسد اما اصلا اینطور نیست. انتخاب کلمه کلیدی باید بر اساس تحقیقات گسترده و چینش استراتژی های تخصصی انجام گیرد. تحقیق کلمه کلیدی، آنالیز کلمات کلیدی، بررسی رقابت و سختی کلمات و استفاده از کلمات کلیدی و در نهایت بهینه سازی سایت برای کلمات کلیدی خاص همه فعالیت هایی هستند که توسط تیم سئو انجام می گیرد.
لینک سازی در سئو
لینک سازی یکی از مهم ترین مراحل سئو سایت است که اگر درست انجام شود می تواند اثر فوق العاده ای روی سایت شما داشته باشد اما اگر در اجرای آن خطایی صورت گیرد، می تواند وبسایت شما را زمین بزند!
لینک ها همان پیوند هایی هستند که سایت ها و صفحات مختلف را به هم مرتبط می کنند. در سئو دو نوع کلی لینک سازی داریم: لینک سازی داخلی و لینک سازی خارجی. لینک سازی داخلی به معنی لینک کردن صفحات مختلف داخل یک سایت است.
برای مثال در همین متن می توانیم اشاره ای کنیم به دوره های آموزش سئو تخصصی وبسایت آموزشگاه زانکو که می توانند شما را از سطح مبتدی به سطحی برسانند که بتوانید خودتان سئو سایت خودتان را انجام دهید یا حتی از دیگران پروژه بگیرید. کلمه آبی رنگ آموزش سئو تخصصی که در خطوط بالا می بینید، لینک صفحه آموزش سئو در سایت زانکو است.
شما در حال حاضر داخل سایت زانکو (دامنه zancko.ir) هستید. اگر روی لینک بالا کلیک کنید، هنوز در سایت ما هستید اما از صفحه دیگری بازدید می کنید. به این نوع لینک سازی، لینک سازی داخلی گفته می شود.
حالا اگر به جای لینک دادن به یکی از صفحات داخل سایت خودمان، به یک دامنه دیگر مثلا سایت گوگل لینک بدهیم، شما با کلیک روی لینک از دامنه زانکو خارج شده و به یک دامنه دیگر می روید. این نوع لینک سازی، لینک سازی خارجی نام دارد.
لینک ها سیگنال هایی هستند که به گوگل دو چیز را نشان می دهند:
- سایت شما با چه سایت ها و چه محتواهای دیگری مرتبط است؟
- سایت شما ارزش این را داشته که از سایت های دیگر لینک دریافت کند بنابراین کیفیت و اعتبار بالایی دارد و ارزش این را دارد که در رنکینگ گوگل رتبه خوبی بگیرد.
تولید محتوای سایت
محتوا یکی از اصلی ترین و بنیادی ترین فاکتور های سئو است. جمله معروفی که درباره محتوا گفته می شود این است: content is king یعنی محتوا پادشاه است. معیار رتبه دادن گوگل به صفحات سایت شما میزان ارتباط و ارزشمندی محتوای سایت شما برای کاربران است. کلمه کلیدی ها در محتوا به کار می روند و لینک سازی بر پایه محتوای صفحات انجام می شود.
محتوا علاوه بر این که به شما کمک می کند به گوگل اثبات کنید در حوزه کاری خودتان یک مرجع معتبر هستید و سایت شما می تواند به کاربران کمک کند به جواب سوالات خود برسند، اعتماد کاربر را هم جلب می کند.
زمانی که شما در سایت خود محتوایی را منتشر کنید که قدرتمند، مرتبط، مفید، موثر و جذاب است، کاربر به برند شما اعتماد می کند و احتمال این که از خدمات شما استفاده کند یا شما را به دیگران معرفی کند بیشتر می شود.
اما محتوا دقیقا چیست؟ هر آنچه کاربر در سایت شما می بیند، می خواند یا می شنود، محتوای سایت شما به حساب می آید. مثل:
- محتوای بلاگ
- متن هایی که در صفحات مختلف سایت شما منتشر می شود
- اینفوگرافیک ها، بنر ها، پوستر ها
- ویدیو ها
- پادکست ها و فایل های صوتی
- پست هایی که در شبکه های اجتماعی منتشر می کنید
- خبرنامه ها
- و …
این محتوای سایت شما است که شما و خدماتتان را به کاربر معرفی می کند، او را درگیر می کند، با او تعامل می کند و در نهایت بازدیدکننده را به مشتری تبدیل می کند.
4 گام حیاتی مدیران کسب و کار ها برای استخدام سئو کار
اگر تصمیم گرفته اید از مزایای فوق العاده سئو برای سایتتان بهرمند شوید و با یک سئو کار متخصص همکاری کنید، از این 5 گام حیاتی مدیران کسب و کار ها برای استخدام سئو کار استفاده کنید:
1. سئو یاد بگیرید
بعضی شرکت ها فکر می کنند که استخدام یک نفر که کل کار های سئو و دیجیتال مارکتینگ سایت را انجام دهد کافی است. اما تجربه نشان داده است که شرکت های موفق در زمینه سئو مدیرانی دارند که خودشان با سئو آشنا هستند و می دانند که باید به دنبال چه چیزی بگردند.
استخدام یک سئو کار حرفه ای مستلزم این است که خودتان تا حدی دانش سئو داشته باشید. قرار نیست خودتان یک سئو کار حرفه ای و کار کشته شوید اما باید با سئو آشنا باشید.
2. سئو کار هایی را پیدا کنید که تجربه کار با سایت های مشابه شما را داشته باشند
همانطور که بار ها اشاره کردیم سئو حوزه گسترده ای را در بر می گیرد. نوع کسب و کار شما روی نوع کاری که باید برای سایت شما انجام شود، مدت زمانی که طول می کشد نتیجه بگیرید و نوع سایت هایی که باید با آن ها رقابت کنید تاثیر می گذارد.
مثلا اگر یک مطب دندانپزشکی دارید و می خواهید آدرس و اطلاعات شما برای افرادی که در محدوده مطب شما زندگی می کنند نمایش داده شود، باید سئو محلی یا لوکال سئو انجام دهید. در عوض اگر یک فروشگاه اینترنتی دارید و هدف شما افزایش فروش است، باید به دنبال سئوکارانی باشید که در زمینه سئو سایت فروشگاهی تجربه داشته باشند.
3. مثل یک حرفه ای مصاحبه کنید
مصاحبه یکی از مراحل روتین در استخدام نیروی جدید برای هر کسب و کاری است. ممکن است بعضی شرکت ها به مصاحبه به عنوان یک روتین بی اهمیت نگاه کنند اما این اشتباه است. شما باید در مصاحبه استخدام سئوکار هوشمندانه عمل کنید و سوالات درست را بپرسید.
یکی از بزرگترین اشتباهات مدیران کسب و کار هنگام استخدام سئو کار این است که به تجربیات مرتبط سئو کار با حوزه کاری خودشان بی توجهی می کنند. مثلا یک سئو کار حرفه ای که قبلا در زمینه سئو سایت فروشگاهی موفقیت های زیادی کسب کرده است، شاید برای سئو سایت دانلود فیلم مناسب نباشد.
4. پروپوزال بگیرید
یکی از مراحل همکاری با تیم سئو سایت زانکو، ارائه پروپوزال برای سایت است. به این صورت که سایت شما توسط مدیر سئو بررسی شده و یک پروپوزال ارائه می شود که به شما نشان می دهد چه کار هایی روی سایت شما انجام خواهد شد و چه اهدافی را دنبال خواهیم کرد.
این پروپوزال به شما کمک می کند تخصص سئو کار را بسنجید، البته به شرطی که خودتان تا حد خوبی با سئو آشنا شده باشید. پیشنهاد می کنیم قبل از قرارداد نهایی، از سئو کار بخواهید یک پروپوزال به شما ارائه کند.
روش های همکاری با سئو کاران
یکی از سوالات مهم مدیران کسب و کار درباره سئو این است که چگونه با سئو کاران همکاری کنیم. چند روش برای همکاری با سئو کار و استخدام سئو کار وجود دارد که به توضیح هر یک می پردازیم:
استخدام تمام وقت سئو کار
شما می توانید یک سئو کار را به صورت تمام وقت استخدام کنید. استخدام تمام وقت سئو کار یکی از شیوه های پرطرفدار همکاری با سئو کاران است. عموما شما در کنار استخدام سئو کار، باید حداقل یک نیروی تولید محتوا نیز استخدام کنید.
استخدام پاره وقت سئو کار
بعضی شرکت ها و برند ها ترجیح می دهند به صورت پاره وقت با سئو کار همکاری کنند. این روش همکاری هزینه های شما را تا حد زیادی کاهش می دهد. استخدام پاره وقت سئو کار هم با حقوق ثابت و هم با حقوق ساعتی امکان پذیر است که بستگی به ترجیح شما و توافق با سئو کار دارد.
همکاری پروژه ای با سئو کار
روش دیگری که می توانید با سئو کاران همکاری کنید، این است که یک پروژه تعریف کنید و آن را به یک سئو کار بسپارید. همکاری پروژه ای می تواند به صورت کوتاه مدت یا بلند مدت باشد. شما بعد از سپردن یک پروژه به سئو کار در صورتی که از کار او رضایت داشته باشید می توانید پروژه های بیشتری به او بسپارید.
همکاری پروژه ای با سئو کار مستلزم این است که شما یک آشنایی متوسط با سئو داشته باشید و بتوانید یک پروژه خوب تعریف کنید. این روش همکاری هم می تواند به صورت پرداخت ثابت برای هر پروژه یا پرداخت حق الزحمه به صورت ساعتی انجام گیرد.
پروژه های سئو را می توانید به سئو کاران فریلنسر بسپارید. همکاری شما می تواند بسته به توافق طرفین به صورت دورکاری یا حضوری انجام شود.
همکاری با تیم سئو و تولید محتوای سایت
همانطور که گفتیم سئو یک حوزه گسترده و تخصصی است. سئو کار بخشی از این فرایند را انجام می دهد اما شما برای ارتقا سایت خود به تیم محتوا نویس، محتوا گذار و دستیاران سئو هم نیاز دارید. در صورتی که پروژه بزرگی دارید، می توانید با تیم های سئو و تولید محتوا همکاری کنید. تیم های سئو و تولید محتوا عموما شامل چند عضو هستند که با هم کار می کنند و در اغلب اوقات سرپرست آن ها، مدیر سئو است.
در حقیقت با این سبک همکاری شما با مدیر سئو قرارداد می بندید و او با تیم خودش روی پروژه شما کار می کند و دیگر نیازی نیست خودتان وارد پروسه استخدام و ارزیابی اعضای دیگر تیم شوید. مزیت دیگر این نوع همکاری این است که اعضای تیم از قبل با هم آشنا هستند، فعالیت کرده اند و توسط مدیر سئو مورد تایید هستند.
توجه داشته باشید که همه سئوکاران تیم ندارند و اگر شما این سبک همکاری را ترجیح می دهید باید به دنبال همکاری با سئوکارانی باشید که برای خودشان تیم دارند.
تیم سئو زانکو نیز به همین منظور تشکیل شده است. این تیم در ابتدا فعالیت خود را با کار روی سایت زانکو شروع کرده و بعد با قبول پروژه های مختلف گسترش یافته است. در حال حاضر تیم سئو و تولید محتوای زانکو آماده همکاری با مدیران کسب و کاری است که قصد دارند سئو سایت خود را به یک تیم متخصص بسپارند. برای آشنایی بیشتر با تیم سئو و تولید محتوای زانکو می توانید از صفحه خدمات سئو و تولید محتوای سایت زانکو بازدید کنید.
فرایند سئو سایت چگونه انجام می شود؟
اگر می خواهید برای کسب و کارتان یک سایت بسازید، آن را سئو کنید، در گوگل رتبه بگیرید، دیده شوید و کسب درآمد کنید، باید مراحل زیر را طی کنید.
توجه داشته باشید که این مراحل کلی هستند و ممکن است برای هر کسب و کار تا حدی متفاوت باشند:
1. مشخص کنید چه سایتی می خواهید، چه انتظاراتی از آن دارید و چه محصولاتی ارائه می کنید.
2. مشخص کنید مخاطب هدف شما چه افرادی هستند؟
3. معماری سایت خود را بچینید
4. برای سایت خود یک نام انتخاب کنید
5. دامنه و هاست بخرید
6. سایت خود را طراحی کنید (همکاری با متخصصین طراحی سایت)
7. سئو و تولید محتوای سایت خود را به متخصصین این حوزه بسپارید
8. نتایج کار را به صورت هفتگی و ماهانه آنالیز کنید
دانلود چک لیست سئو برای مدیران محتوا
چک لیست سئو برای مدیران کسب و کار توسط تیم سئو آموزشگاه زانکو تهیه شده تا به مدیران کسب و کار ها کمک کند پروژه های سئو خود را بهتر و اصولی تر پیش ببرند. برای دانلود این چک لیست روی لینک زیر کلیک کنید:
دانلود چک لیست سئو برای مدیران محتوا pdf