ارسال آگهی تنها برای اعضای سایت امکان پذیر میباشد.
چنانچه هم اکنون عضو سایت هستید وارد شوید و در غیر این صورت در سایت ثبت نام کنید
شاید اسم درایور لپ تاپ زیاد به گوشتان خورده باشد اما ندانید که درایور چیست و چه کاربردی دارد. همانطور که می دانید کامپیوتر و لپ تاپ از مجموعه ای از نرم افزار و سخت افزار تشکیل شده. درایورها نرم افزار هایی هستند که بین بخش سخت افزاری و ویندوز ارتباط برقرار می کنند. در این مقاله از سری مقالات رایگان آموزش تعمیرات لپ تاپ و کامپیوتر آموزشگاه تعمیرات زانکو به درایور لپتاپ و روش های دانلود و آپدیت درایورها می پردازیم.
انواع سخت افزارهای کامپیوتری درایور اختصاصی خود را دارند مثل درایورهای کارت گرافیک، کارت شبکه، کارت صدا، درگاه های یو اس بی، مودم و … .
پس از نصب ویندوز یا نصب قطعات سخت افزاری جدید حتما باید درایورهای ویژه لپ تاپ را دانلود و نصب کنید. در صورتی که درایور مناسب نصب نکنید یا درایورهای شما آپدیت نباشد، دستگاه شما به خوبی کار نخواهد کرد و دچار مشکل می شود.
یکی از روش های نصب و به روز رسانی درایورهای لپ تاپ استفاده از نرم افزار نصب خودکار درایور است. در ادامه چند تا از بهترین ابزارهای دانلود درایور را به شما معرفی می کنیم:
برای دانلود درایور لپ تاپ می توانید به وبسایت رسمی تولید کننده لپ تاپ مراجعه کرده و پس از انتخاب مدل یا شماره سریال لپ تاپ، درایورهای مورد نظرتان را دانلود و نصب کنید. هنگام نصب درایور به 32 یا 64 بیت بودن نسخه ویندوز توجه کنید.
ممکن است درایور نسخه های جدید ویندوز برای لپ تاپ های قدیمی موجود نباشد.
آموزشگاه تعمیرات زانکو با همکاری تعمیرکاران متخصص و مجرب، در کنار دوره های آموزش تعمیرات لپ تاپ، اقدام به ارائه خدمات تعمیرات آنلاین لپ تاپ می کند.
برای دانلود درایور های لپ تاپ اچ پی ابتدا باید وارد سایت دانلود درایور اچ پی شوید.
در این قسمت می توانید گزینه Let HP detect your product را انتخاب کنید تا نرم افزار به صورت خودکار مدل لپ تاپ شما را شناسایی کند.
اگر مدل لپتاپ خود را می دانید در کادر پایینی مدل را تایپ کنید. پس از کلیک روی گزینه Submit مدل دقیق لپتاپ خود را انتخاب کنید.
جهت دانلود درایور لپ تاپ اپل باید به سایت دانلود درایور لپ تاپ اپل مراجعه کنید. پس از باز کردن سایت روی آیکون mac notebooks کلیک کنید. حالا از لیست لپ تاپ ها، مدل دقیق لپ تاپ خودتان را انتخاب کنید.
علاوه بر این می توانید مدل لپ تاپ خود را مستقیما در سایت جستجو کنید تا صفحه درایور ها باز شود.
جهت دانلود درایور لپ تاپ سونی وایو Sony VAIO ابتدا باید سایت دانلود درایور لپ تاپ سونی را باز کنید.
سپس از بین دستگاه ها، گزینه Personal Computer را انتخاب کنید.
در این قسمت می توانید دستگاه و مدل لپ تاپ را انتخاب کرده یا مدل لپ تاپ را در نوار جستجوی بالای صفحه سرچ کنید.
برای دانلود درایور لپ تاپ ایسر ابتدا باید به سایت دانلود درایور لپ تاپ ایسر بروید. برای پیدا کردن درایورهای لپ تاپ خود می توانید مدل دقیق لپ تاپ را به صورت دستی وارد کنید.
روش دیگر این است که در قسمت select your device گزینه notebook را انتخاب کنید سپس در قسمت series سری دستگاه و در قسمت products مدل دستگاه را انتخاب کنید. در نهایت در بخش Operating System، نسخه ویندوزتان را انتخاب کرده و درایور ها را دانلود کنید.
برای دانلود درایور لپ تاپ لنوو باید به سایت دانلود درایور لپتاپ لنوو مراجعه کنید. برای پیدا کردن مدل لپ تاپ لنوو دو روش وجود دارد:
برای دانلود درایور لپ تاپ ایسوس ابتدا باید به سایت دانلود درایور لپتاپ asus بروید.
در این صفحه می توانید مدل لپ تاپ را جستجو کنید یا از طریق منوی Or Select a product مدل لپ تاپ را پیدا کنید.
برای دانلود درایورهای لپ تاپ دل اول باید سایت دانلود درایور لپ تاپ دل را باز کنید.
در بخش Identify your product می توانید شماره سریال یا مدل لپ تاپ را وارد کنید.
روش دیگر این است که در همان صفحه گزینه Download & Install SupportAssist را انتخاب کنید. با کلیک روی این گزینه نرم افزار SupportAssist دانلود شده و روی لپ تاپ شما نصب می شود. این نرم افزار به صورت خودکار مدل لپتاپ را شناسایی کرده و درایورها را در اختیار شما قرار می دهد.
در گام اول باید وارد سایت دانلود درایور لپ تاپ توشیبا شوید و مدل یا شماره سریال لپ تاپ را وارد کنید.
ابتدا وارد سایت دانلود درایور لپ تاپ ام اس آی شوید.
در بخش Find Your Product مشخصات مدل لپ تاپ خود را وارد کنید.